De mooiste reizen maken die niet ver van huis zijn!

Met de onzekere tijd waar we nu in leven is het niet makkelijk om een vakantie te plannen. Zo wordt er op dit moment heel erg afgeraden om te reizen. Vooral met lange reizen is dit het geval. Een hoop vluchten zijn inmiddels ook al geannuleerd en veel landen hebben ook code oranje of rood gekregen. Het is dus lastig om nu iets te boeken voor op de lange termijn. Laten we eens kijken wat voor prachtige reizen je kunt maken die niet ver van huis zijn. Je hoeft hiervoor ook niet het vliegtuig in te stappen en in contact te komen met andere mensen.

Een roadtrip door Zuid-Europa

We kunnen dan misschien niet op de lange termijn kijken naar een vakantie in de zomer van 2021, maar we kunnen wel de coronamaatregelen goed in de gaten houden. Zo kun je op korte termijn toch ergens naartoe en hoef je geen rekening te houden met de status van de vliegmaatschappijen. Het is daarbij ook veiliger en vaak wat goedkoper. Zo kun je een autoreis maken en een vakantiehuis huren in Frankrijk. Door naar Spanje om te genieten van de zon en het lekkere eten. Uiteindelijk kun je via Portugal weer langzaam terug rijden naar Nederland. Je kunt je laatste stop inplannen in een vakantiepark in Frankrijk.

Een roadtrip door het oosten van Europa

Ook in het oosten van Europa kun je een hoop beleven. De accommodaties zijn super goedkoop en voor het eten en drinken betaal je ook nauwelijks iets. Het leuke hieraan is dat je veel meer kunt zien en doen. Dit maakt het een leukere reis en je kunt dit natuurlijk ook nog steeds veilig doen! Maak een duidelijke planning welke landen je in het oosten van Europa wilt bezoeken en wat je wilt zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *